Eager to do good

Our team

We are Copper8, and we make the circular economy a reality, by advising, investigating and doing. We share an intrinsic motivation to improve the world – a motivation that connects and drives us.

How can we start the transition to a circular economy together? That is the question that underpins our work.

btn Manon-scaled
Manon van Ginkel Consultant
btn Gwen
Gwen Aartsma Consultant
btn Tijs-10
Tijs van Bussel Consultant
btn Copper8januari2023-12_aangepast
Tomas Peeters Consultant
btn Copper8-22
Cécile van Oppen Co-Founder
btn Gerben1
Gerben Broekhuijsen Consultant
btn Noor Huitema
Noor Huitema Co-Founder
btn Sybren Bosch
Sybren Bosch Senior consultant
btn Copper8-46
Hendrik de Vries Senior consultant
btn Copper8mei2021-45
Jeroen van Muiswinkel Senior consultant
btn Copper8-48 Marijn-verkleind 75-2
Marijn Polet Consultant
btn Copper8-13
Rose Wobben Office Assistant
btn Stefan Hoge
Stefan Favrin Consultant
btn Copper82020-37
Eline van Terwisga Consultant
btn Copper8januari2023-25
Lucie Jansen Stagiair

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? We staan altijd open voor gesprekken met talentvolle mensen! Stuur een email naar info@copper8.com als je samen met ons een betere wereld wilt bouwen.

view details

Afstudeerstagair(e) Kantorentransformatie

Wij zijn op zoek naar een proactieve en enthousiaste werkstagiair(e) die graag wil meewerken aan kennisontwikkeling op diverse thema’s. Ben jij ondernemend en enthousiast, gedreven en doelgericht, en overtuigd dat idealisme gepaard gaat met realisme? Wil jij bijdragen aan de duurzame transitie? Misschien zijn we dan wel op zoek naar jou!

De twee onderwerpen die wij de aankomende periode willen verdiepen zijn:

 • De economische en financiële stimulansen in het systeem waardoor lineaire bedrijven succesvol kunnen worden en blijven, maar ook voorkomen dat circulaire bedrijven kunnen opschalen;
 • Distributieve rechtvaardigheid in de transitie naar een circulaire economie, hoe worden de lusten en lasten van een transitie rechtvaardig verdeeld?

Als werkstagiair(e) ben je voornamelijk bezig met deze twee onderwerpen, en werk je samen met collega’s aan een publicatie per onderwerp. Ook zul jij meedraaien in het team van Copper8, en op een laagdrempelige manier kennismaken met het werk dat wij doen.

Heb jij affiniteit voor bovenstaande onderwerpen, dan horen wij graag van jou als je daarnaast aan de onderstaande punten voldoet:

 • Intrinsiek gemotiveerd om met duurzaamheid aan de slag te gaan
 • Durf om buiten de gebaande paden te treden
 • Ondernemend, enthousiast om mee te bouwen aan een organisatie met impact
 • Wil om verbinding te leggen tussen theorie en praktijk
 • WO student die net of zijn/haar bachelor of master heeft afgerond en werkervaring wilt op doen.

Is bovenstaande een profielschets van jou en ga je de uitdaging graag aan, dan horen wij graag van jou. Stuur dan je CV, je cijferlijst van je studie en een motivatiebrief naar info@copper8.com t.a.v. Lucie Jansen.

view details

Consultant Bouw

Wij zijn voor de versterking van ons team op zoek naar een consultant. Een bevlogen wereldverbeteraar met analytische vaardigheden. Specifiek zijn we op zoek met iemand die affiniteit heeft met de bouw en/of werkervaring heeft in de bouwsector.

Ben jij ondernemend en enthousiast, gedreven en doelgericht, en overtuigd dat idealisme gepaard gaat met realisme? Wil je meebouwen aan de circulaire economie? Herken jij jezelf in onderstaande beschrijving? Dan horen wij graag van jou!

 • Intrinsiek gemotiveerd om met duurzaamheid aan de slag te gaan
 • Strategisch-analytisch en kwantitatief onderlegd
 • WO opgeleid, met ofwel een relevante studierichting (bijv. bouwkunde) ofwel ervaring in de bouwsector
 • Minimaal 5 jaar werkervaring
 • Onafhankelijk maar teamgericht
 • Ondernemende geest

Is bovenstaande een profielschets van jou en ga je de uitdaging graag aan, dan horen wij graag van jou. Stuur dan je CV, je cijferlijst van je studie en een motivatiebrief naar info@copper8.com t.a.v. Ilse Hoenderdos.

view details

(nl) Persoonlijk assistent

De Persoonlijk Assistent vervult een ondersteunende rol op kantoor. Primair is jouw rol de persoonlijk assistent van Noor, met name agendabeheer en procesmatige ondersteuning (bijv. op het dossier financiën). Ook ben je samen met een klein team van twee anderen aanspreekpunt voor alles wat er zich op kantoor afspeelt. Je begrijpt de duurzaamheidsafwegingen die gemaakt worden op een circulair kantoor en bouwt mee aan de organisatie. Je wordt blij als de details op orde zijn en als er een hoge kwaliteitsstandaard wordt behaald.

We zoeken iemand die net zo enthousiast wordt van ons werk als wij dat worden. Iemand die onze cultuur versterkt en deze  naar buiten uitdraagt: of dat nu een sollicitant, mogelijke opdrachtgever of een nieuwe leverancier is.

De belangrijkste drie werkvelden zijn:

 • Agendamanagement: ondersteuning van het team bij het maken van complexe afspraakverzoeken. En bij één of meerder collega’s in het bijzonder ondersteuning op het gebied van mail en agendamanagement.
 • Financiën: uitvoerende werkzaamheden ten aanzien van de administratieve kant van onze organisatie – dit inzicht biedt een basis voor stressloos werken aan een betere wereld.
 • Kantoorzaken: ons kantoor is ons ‘clubhuis’ waar we als team samen komen. Onze thuisbasis voor een goede dosis geluk, maar dat kan alleen als de praktische zaken ook op orde zijn: gezonde voeding, het beheer van de zalen en het ontvangen van gasten.

Het team van adviseurs werkt 36 uur per week verdeeld over vier dagen (maandag t/m donderdag). Vrijdag werken wij allemaal niet. Wij staan open voor invulling van deze functie vanaf 18 uur per week. Heb jij een arbeidsbeperking? Dan nodigen wij jou actief uit om te solliciteren, wanneer jij naar jouw idee de functie op een goede manier in kan vullen.

Is bovenstaande een profielschets van jou en ga je de uitdaging graag aan, dan horen wij graag van jou. Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar info@copper8.com t.a.v. Cécile van Oppen.

Ons netwerk

Wij geloven in samenwerken. Daarom proberen we, als de behoefte bestaat, partijen uit ons netwerk in een project aan te haken. Zo voegen we samen maximale waarde toe aan het duurzame eindresultaat.

Stay up to date with Copper8