Eager to do good

Certified B

Our team

An intrinsic motivation to improve the world is what connects and drives us. Together we try to realise the circular economy.

btn Copper8-22
Cécile van Oppen Consultant
btn Noor Huitema
Noor Huitema Consultant
btn Copper8-172
Godard Croon Consultant
btn Sybren Bosch
Sybren Bosch Consultant
btn Hendrik de Vries
Hendrik de Vries Consultant
btn Copper8-71
Floris van Haagen Consultant
btn Marijn Polet
Marijn Polet Consultant
btn Copper8 september 2018-11
Ilse Klaasse Bos Happiness manager
btn Copper8-13
Rose Wobben Office Assistant
btn Stefan Hoge
Stefan Favrin Consultant
btn Rinke Feenstra
Rinke Feenstra Associate

Vacancies

Looking for a new challenge? We are always open for talent! Send an email to info@copper8.com if you think you can create a better world with us.

view details

(nl) Adviseur (0-2 jaar werkervaring)

(nl) Wij zijn voor de versterking van ons team op zoek naar een adviseur, bij voorkeur met 0-2 jaar (werk)ervaring. Iemand die een kei is in het denken in modellen en vanuit strategisch perspectief mee wil denken en werken aan de transitie van organisaties naar de circulaire economie. Een innovatieve geest met een praktische inslag die graag wil bijdragen aan duurzame doorbraken. Ben jij ondernemend en enthousiast, gedreven en doelgericht, en overtuigd dat idealisme gepaard gaat met realisme? Wil je meebouwen aan de circulaire economie? Kun jij meer dan vijf vinkjes zetten op de onderstaande lijst dan zijn wij op zoek naar jou:

 • Modelmatig denken
 • Sterke projectmanagement vaardigheden
 • Intrinsiek gemotiveerd om met duurzaamheid aan de slag te gaan
 • Durf om buiten de gebaande paden te treden
 • De kwaliteit om mensen in verbinding met elkaar te brengen
 • Affiniteit met processen en de menselijke kant van het adviesvak
 • Ondernemend, de wil om mee te bouwen aan een organisatie met impact
 • 0-2 jaar werkervaring
 • WO opgeleid

Is bovenstaande een profielschets van jou en ga je de uitdaging graag aan, dan horen wij graag van jou. Stuur dan je CV, je cijferlijst van je studie en een motivatiebrief naar info@copper8.com t.a.v. Ilse Klaasse Bos.

view details

(nl) Stagiair(e) Waarde van Circulair Bouwen

(nl) Wij zijn op zoek naar een proactieve en enthousiaste stagiair(e) die graag zijn/haar scriptie zou willen schrijven over het onderwerp ‘waarde van circulair bouwen’. Ben jij ondernemend en enthousiast, gedreven en doelgericht, en overtuigd dat idealisme gepaard gaat met realisme? Wil jij graag jouw scriptie schrijven over een vernieuwend onderwerp dat ertoe doet? Misschien zijn we dan wel op zoek naar jou! Waar investeren in duurzame energie gepaard gaat met financiële opbrengsten en terugverdientijden, is het investeren in circulair bouwen nog wat lastiger om financieel te verantwoorden. Wij geloven dat de financiële waarde op de lange termijn hard te maken is, en willen dit graag aantoonbaar maken. De hypothese waarmee wij je willen inspireren voor jouw scriptie is als volgt: “Circulair bouwen levert op de lange termijn ook financiële waarde op”. Kun jij binnen deze – brede – hypothese jouw ei kwijt, dan horen wij graag van jou als je daarnaast aan de onderstaande punten voldoet:

 • Intrinsiek gemotiveerd om met duurzaamheid aan de slag te gaan
 • Durf om buiten de gebaande paden te treden
 • Ondernemend, enthousiast om mee te bouwen aan een jonge organisatie met impact
 • Wil om verbinding te leggen tussen theorie en praktijk
 • WO student in de laatste fase van de studie met een relevante afstudeerrichting

Is bovenstaande een profielschets van jou en ga je de uitdaging graag aan, dan horen wij graag van jou. Stuur dan je CV, je cijferlijst van je studie en een motivatiebrief naar info@copper8.com t.a.v. Ilse Klaase Bos.

view details

(nl) Werkstagiair(e)

(nl) Wij zoeken een proactieve en enthousiaste stagiair(e) die ons graag wil ondersteunen in onze projecten. Dit kan variëren van het uitvoeren van desk research en het maken van presentaties tot het meelopen in projecten. Op basis van de behoefte zullen we met elkaar gaan zoeken naar de manier waarop we elkaar het beste kunnen helpen.

 • Ben jij intrinsiek gemotiveerd om met de circulaire economie aan de slag te gaan?
 • Durf je buiten de gebaande paden te treden?
 • Ben jij ondernemend, en gemotiveerd om mee te bouwen aan een vooruitstrevende organisatie met impact?
 • Heb je de wil om verbinding te leggen tussen theorie en praktijk?
 • Ben je minimaal 3, en bij voorkeur 4 dagen per week beschikbaar (ma – do)
 • En ben je WO student die minimaal een Bachelor heeft afgerond met een relevante afstudeerrichting?

Neem dan snel contact met ons op. Stuur je CV, je cijferlijst van je studie en een (korte) motivatiebrief naar info@copper8.com t.a.v. Ilse Klaasse Bos, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Our network

Wij geloven in samenwerken. Daarom proberen we, als de behoefte bestaat, partijen uit ons netwerk in een project aan te haken. Zo voegen we samen maximale waarde toe aan het duurzame eindresultaat.