Copper8 spreekt tijdens het PIANOo congres

op 05 mei 2021

Op 3 juni vindt voor de 15e keer het PIANOo congres plaats. Een belangrijk evenement voor alle publieke en private inkopers om hun vakkennis te verdiepen en te verbreden. Tijdens dit online event spreken Godard Croon en Lonneke de Graaff van CE Delft over het monitoren en contractueel borgen van Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI)

Inkoop, en dus MVI, wordt breed erkend als een belangrijk middel voor het realiseren van een duurzame en circulaire economie.  Maar hoe houd je zicht op de concrete toepassing van MVI binnen een organisatie? En hoe meet je het effect ervan? Copper8 en CE Delft komen binnenkort met een breed toepasbare handreiking die antwoord geeft op deze vragen.

Op het PIANOo congres geven Godard en Lonneke een sneakpreview van deze handreiking. Zij benoemen vast de indicatoren waarmee je het effect van MVI meet en de voortgang in de gaten houdt. Verder wordt er ingegaan op de contractuele borging van een MVI overeenkomst: hoe zorg je ervoor dat de beloofde input ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt?

Nieuwsgierig? Klik dan hier om je te registeren.

Het hele congres duurt van 09:30 tot 17:00. Het precieze schema wordt later bekend gemaakt.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten