Copper8 vult twee avonden in Pakhuis de Zwijger

op 16 juni 2021

Vraag jij je wel eens af waarom het ons niet lukt om sneller tot een meer duurzame en gezonde samenleving te komen, terwijl het voor de meeste mensen inmiddels heel duidelijk is dat er iets moet veranderen? Kijk dan op 21 en 28 juni naar twee gratis Livecasts die we in samenwerking met Pakhuis de Zwijger hebben gemaakt:

  1. Vast in het economisch systeem;
  2. Naar een Nieuwe Economie

Het realiseren van lange termijn duurzaam beleid lukt alleen als we het huidige economische systeem grondig veranderen. De regels die nu het systeem beheersen zijn niet houdbaar, zorgen dat de wereld van crisis naar crisis struikelt en verleiden de politiek tot een korte termijn reflex. Waar de knelpunten precies zitten en welke stappen we kunnen zetten tot échte verandering, daarover gaat het in deze Livecasts. Marijn zijn systeem-dynamische analyse van het politiek-economische systeem vormt de basis en samen met een aantal andere interessante sprekers neemt hij ons mee in het probleem én reikt hij ook de eerste oplossingen aan.

Marijn vat deze interessante maar complexe materie samen in een inspirerend en leerzaam tweeluik. Wij zijn trots op onze analytische collega en raden jullie zeker aan om te kijken! Reserveer hier je gratis plek voor 21 juni en hier voor 28 juni.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief