Onze groene voornemens van 2020

Door Cécile,
op 07 januari 2020

Namens Copper8 wensen wij iedereen een gelukkig nieuwjaar. Wellicht heb je bij het heffen van het glas op het nieuwe decennium ook goede voornemens gedaan? Meer sporten, gezonder eten en stoppen met roken zijn de bekende voorbeelden – niet voor niets kun je geen abri voorbij zonder advertenties voor een sportschool, afslankprogramma’s en nicotinetabletten.

Wij grijpen de jaarwisseling traditiegetrouw ook aan om eens na te denken over onze groene voornemens. Een betere wereld begint immers niet alleen met het stellen van een betere vraag – zoals onze gevleugelde uitspraak gaat – maar ook bij jezelf!

Hoewel al die ogenschijnlijk ‘kleine’ groene acties kunnen voelen als een druppel op de gloeiende plaat, zit er juist veel potentie verscholen in het eigen gedrag. Het vergroot de eigen bewustwording; het kan de directe omgeving inspireren om ook anders te gaan nadenken; en niet geheel onbelangrijk – de optelsom van alle individuele acties is wel degelijk impactvol!

In het kader van ‘practice what you preach’ proberen wij natuurlijk zelf ook groen te doen. Maar ook bij ons is er ruimte voor verbetering, en daarom hebben we allemaal een groen voornemen waar we extra ons best voor gaan doen. Hopelijk inspireren de voornemens van ons team!

Op deze manier willen wij dit jaar allemaal een steentje bijdragen aan een betere wereld. Wat is jouw groene voornemen?

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten