Keynote op REPAiR

op 12 september 2017

Op dinsdag 12 september zal Noor Huitema een keynote leveren op de REPAiR bijeenkomst van Horizon2020. De Amsterdamse Metropoolregio heeft zich de afgelopen gepositioneerd als koploper op het vlak van de Circulaire Economie: er ligt een visie en concrete agenda. Nu is het tijd voor de volgende stap: hoe kunnen we vanuit de Amsterdamse regio opschalen, en welke strategieën kiezen we daarbij?

REPAiR staat voor ‘REsource Management in Peri-urban AReas’. Het doel van REPAiR is om lokale en regionale overheden steun te bieden bij de ontwikkeling en uitvoering van strategieën die kunnen bijdragen aan verantwoord grondstoffengebruik in de gebouwde omgeving. Het project wordt gesponsord door de Europese Unie middels het Horizon2020 programma.

Op 12 september zal de eerste bijeenkomst van de Amsterdamse Metropoolregio plaatsvinden. Van 12.30-16.30 zal in Pand 024 (Kattenburgerstraat 7, Amsterdam) een ‘Peri-Urban Living Lab’ workshop gehouden worden. Noor Huitema verzorgt tijdens deze bijeenkomst de Keynote ‘Samenwerken betekent over je eigen schaduw heen springen’.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten