Manon van Ginkel

Stagiair

Manon is gefascineerd door waarde – niet financiële waarde, maar maatschappelijke waarde. Ze houdt zich dan ook maar al te graag bezig met de vraag hoe we met zo min mogelijk middelen zo veel mogelijk geluk kunnen creëren, of hoe we in onze samenleving een betere match kunnen creëren tussen financiën en welzijn.

Als duizendpoot met sterk inlevingsvermogen, oog voor systeemeffecten en uiteraard een passie voor klimaat, zet ze zich graag in voor een rechtvaardige transitie. Verbondenheid is hierin voor haar een kernwaarde, want zowel van elkaar, als van de natuur, kunnen we veel leren. In haar droomwereld herinnert iedereen zich weer dat geluk eigenlijk zit in de kleine dingen, zoals een boswandeling of de dankbare glimlach van een vreemdeling.

Ook op privévlak uit Manon haar passies voor waarde en verbondenheid op vele manieren, variërend van DIY projecten met afgedankte spullen tot het samenbrengen van mensen. Want wanneer mensen zich met elkaar verbinden, kunnen er prachtige dingen ontstaan!