Vacature consultant bouw

op 06 december 2021

Wie ben jij?
Wij zijn voor de versterking van ons team op zoek naar een consultant, bij voorkeur met >3 jaar (werk)ervaring. Een bevlogen wereldverbeteraar met analytische vaardigheden en een sterke affiniteit met de bouwsector. Ben jij ondernemend en enthousiast, gedreven en doelgericht, en overtuigd dat idealisme gepaard gaat met realisme? Wil je meebouwen aan de circulaire bouweconomie? Herken jij jezelf in onderstaande beschrijving? Dan horen wij graag van jou!

Wie zijn wij?
Copper8 is een van de pioniers op het vlak van de circulaire economie in Nederland. Wij adviseren, onderzoeken en ondernemen – alles met als doel om de transitie naar de circulaire economie te versnellen. Als pioniers zoeken wij naar de wegen die anderen kunnen bewandelen. Onze nieuwsgierigheid brengt ons steeds dieper in wat er nodig is om de transitie realiteit te maken. Ons team houdt zich bezig met:

Als bureau willen wij ook zelf het goede voorbeeld geven. Ons organisatie- en bedrijfsmodel laat zien dat óók het traditionele model van de adviesbranche anders moet als we écht willen toewerken naar de circulaire economie. Voordoen, nadoen, zelf doen. Zo verspreiden wij onze kennis en maken wij onszelf misbaar. In opdrachten en bijvoorbeeld door het schrijven van publicaties. Wij kiezen voor projecten op basis van potentiële impact. Zelfs als het budget op is doen wij er alles aan om het project af te ronden.

Bij ons gaat het om een gezonde aarde, en daar hebben wij gezonde mensen voor nodig. Wij hanteren een vierdaagse werkweek en investeren flink in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Voor deze inspanningen behoren wij al vier jaar tot de beste 10% van de wereldwijde beweging van B-Corps, en zijn wij ook een Social Enterprise.

Still a match… wat dan?
Bij ons ga je aan de slag als consultant en zal je op meerdere projecten worden ingezet. Je bent dus ook in meerdere teams actief waardoor je je breed kan ontwikkelen ‘on the job’. Wij verwachten dat je eigen verantwoordelijkheid voelt en neemt binnen de projecten en dat je samen met je team bijzondere icoonprojecten neerzet. Je krijgt bij ons de ruimte om eigen ideeën en proposities uit te werken en om mee te bouwen aan onze prachtige organisatie.

En nu?
Is bovenstaande een profielschets van jou en ga je de uitdaging graag aan, dan horen wij graag van jou. Stuur dan je CV, je cijferlijst van je studie en een motivatiebrief naar info@copper8.com t.a.v. Ilse Hoenderdos.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten