Vacature Happiness Manager

op 22 februari 2024

Wie ben jij?
Wij zijn voor de versterking van ons team op zoek naar een collega die ons team op kantoor komt ondersteunen én zich inzet voor het vitaal houden van de organisatie. Jij speelt een belangrijke rol in het ontzorgen van de collega’s en zorgt dat de basis van Copper8 stevig staat.  De inhoud van de functie zal zich uiteindelijk vormen naar diegene met wie wij de beste ‘klik’ voelen, omdat die ‘klik’ een voorwaarde is voor gezamenlijk werkgeluk.

We zoeken iemand die net zo enthousiast wordt van ons werk als wij dat worden. Iemand die onze cultuur versterkt en deze  naar buiten uitdraagt: of dat nu een sollicitant, mogelijke opdrachtgever of een nieuwe leverancier is.

De belangrijkste twee dossiers zijn:

Het team van adviseurs werkt 36 uur per week verdeeld over vier dagen (maandag t/m donderdag). Vrijdag werken wij allemaal niet. Wij staan open voor invulling van deze functie vanaf 24 uur per week. Heb jij een arbeidsbeperking? Dan nodigen wij jou actief uit om te solliciteren, wanneer jij naar jouw idee de functie op een goede manier in kan vullen.

Wie zijn wij?
Copper8 is een van de pioniers op het vlak van de circulaire economie in Nederland. Wij adviseren en onderzoeken – alles met als doel om de transitie naar de circulaire economie te versnellen. Als pioniers zoeken wij naar de wegen die anderen kunnen bewandelen. Onze nieuwsgierigheid brengt ons steeds dieper in wat er nodig is om de transitie realiteit te maken.

Als bureau willen wij ook zelf het goede voorbeeld geven. Ons organisatie- en bedrijfsmodel laat zien dat óók het traditionele model van de adviesbranche anders moet als we écht willen toewerken naar de circulaire economie. Voordoen, nadoen, zelf doen. Zo verspreiden wij onze kennis en maken wij onszelf misbaar. In opdrachten en bijvoorbeeld door het schrijven van publicaties. Wij kiezen voor projecten op basis van potentiële impact. Zelfs als het budget op is, doen wij er alles aan om het project af te ronden.

Bij ons gaat het om een gezonde aarde, en daar hebben wij gezonde mensen voor nodig. Wij hanteren een vierdaagse werkweek en investeren flink in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Voor deze inspanningen behoren wij jarenlang tot de beste 10% van de wereldwijde beweging van B-Corps, en zijn wij ook een Social Enterprise.

En nu?
Is bovenstaande een profielschets van jou en ga je de uitdaging graag aan, dan horen wij graag van jou. Stuur dan je CV en een motivatiebrief voor 11 maart naar info@copper8.com t.a.v. Cécile van Oppen.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief