5 vragen aan… Eline van Terwisga

op 04 maart 2020

Een nieuw jaar, een nieuwe kracht! Vanaf januari is Eline van Terwisga ons team komen versterken. Deze vrolijke creatieveling heeft haar afstudeeronderzoek gedaan bij Babette Porcelijn (De Verborgen Impact), en met die inzichten staat ze te trappelen om positieve impact te realiseren! Benieuwd naar onze nieuwe dame? Wij stelden haar vijf vragen voor een snelle kennismaking.

Omschrijf jezelf in 3 woorden
Nieuwsgierig, creatief en optimistisch

Wat is jou unieke kwaliteit in het team?
Vanuit mijn ontwerpachtergrond ben ik continu bezig met de vraag: hoe maak ik deze complexe inhoud begrijpelijk voor een ander? Binnen zo’n ambitieus en hecht team als dat van Copper8 probeer ik verbindingen te leggen en met nieuwe oplossingen te komen. Door een nieuwsgierige vraag hier en een frisse blik daar wil ik onderwerpen binnen de circulaire economie omvormen tot een concrete aanpak waar mensen écht mee uit de voeten kunnen.

Waarom heb je voor Copper8 gekozen?
De combinatie tussen een duidelijke visie, het lef om deze na te streven en de manier waarop circulariteit in alle lagen terugkomt. Daarnaast is geen aanpak binnen Copper8 hetzelfde wat vraagt om tegelijkertijd creatief én kritisch te blijven. Dit maakt Copper8 voor mij dé plek om mijn ambities op het gebied van duurzaamheid waar te maken.

Wat is jouw droomproject?
In mijn dromen breng ik met elk project de wereld een stapje dichterbij een duurzamere en leefbare toekomst. In deze projecten vinden mensen elkaar in een gezamenlijk doel in plaats van tegenstellingen. Waarmee het lef wordt gevonden om een fundamentele verandering door te voeren. Zodat het niet blijft bij woorden maar echt leidt tot actie.

Als je niet bezig bent de wereld een beetje beter te maken, waar kunnen we jou dan vinden?
In Rotterdam! Waar ik graag naar het theater ga, door het park ren of doodgewoon met een krantje en een kop koffie op de bank zit. Dat geeft mij dan weer de energie om bij Copper8 het uiterste uit mezelf te halen en samen de wereld een stukje mooier te maken!

 

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten