publicatie

Artikel in BNI Intern: Circulair Ontwerpen in stappen

op 25 oktober 2017

De september editie van BNI-Intern stond in het teken van de Circulaire Economie. Sabine Oberhuber (Turntoo) trad op als gastredactrice. Ook Copper8 leverde aan deze editie een bijdrage met een artikel met als titel ‘Circulair ontwerpen in stappen’.

BNI-Intern is het vakblad van de Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten. Elke editie vragen zij een nieuwe gastredactrice. Voor de september editie was dat Sabine Oberhuber, mede-oprichtster van adviesbureau Turntoo en tevens co-auteur van het boek ‘Material Matters’, dat zij schreef samen met Thomas Rau. Deze speciale editie geeft een toelichting op alle BNI-prijs genomineerden en eervolle vermeldingen.

Het artikel dat door Cécile is geschreven spreekt (interieur)ontwerpers aan op hun rol in de circulaire economie en de manier waarop zij een verschil kunnen maken. Ontwerpers zijn in haar mening in potentie ‘de architecten van de nieuwe economie’. Aan de hand van voorbeeldprojecten zoals Alliander Duiven en de realisatie van het eigen Copper8 kantoor worden een aantal stappen aangereikt om circulair te ontwerpen.

Deel artikel
Twitter LinkedIn

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten