Copper8 dagvoorzitter op Procura+ Seminar in Rome

op 12 oktober 2016

Op donderdag 13 en vrijdag 14 oktober vindt het jaarlijkse Procura+ Seminar plaats. Dit seminar wordt georganiseerd door ICLEI. Cécile van Oppen zal als dagvoorzitter optreden tijdens het congres.

ICLEI is een platform van ruim 1500 lokale overheden, waar kennis en ervaringen op het gebied van duurzaamheid gedeeld worden. Met het platform wil ICLEI koplopers aan elkaar verbinden, versnelling brengen in duurzaamheidsinitiatieven en middels kennisdeling en trainingen de aangesloten lokale overheden versterken in hun activiteiten.

De Procura+ bijeenkomst en seminar vindt dit jaar plaats in Rome, en wordt in samenwerking met het CompraVerde-BuyGreen Forum, SPP Regions en GPPBest georganiseerd. Gedurende het seminar zullen koploperinitiatieven op het podium staan, en ook zullen ervaringen en belangrijke thema’s op het gebied van duurzaam inkopen worden uitgewisseld. Het gehele schema treft u hier.

Cécile van Oppen zal gedurende het seminar optreden als dagvoorzitter, onder andere vanwege haar kennis en ervaring op het gebied van duurzaam en circulair inkopen.

procura+

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten