Copper8 webshop gaat binnenkort live!

op 01 april 2021

Na maanden van hard werken achter de schermen is het dan zover: de Copper8 webshop gaat live! We hebben er hard aan gewerkt en naar uitgekeken. In samenwerking met productiebedrijf Volumeprul hebben wij diverse Copper8 artikelen ontwikkeld die als relatiegeschenk kunnen worden gebruikt of gewoon als cadeautje. Een greep uit ons assortiment:

Voor alle artikelen geldt 3 voor de prijs van 2 en op = op! Ook is het mogelijk om een webshop member te worden waarmee je spaart voor korting, acties en een leuke verrassing krijgt op je verjaardag!

“Met Copper8 samenwerken is voor ons een fantastisch kans om ons imago eindelijk eens fatsoenlijk te vergroenen”, aldus Justin Tijm, accountmanager van VolumePrul.

Mocht Covid het toelaten zal de webshop over een maand feestelijk worden gelanceerd, mits vrachtverkeer op zee dan ook weer voldoende op gang is gekomen. Alle medewerkers van Copper8 krijgen dan het t-shirt met ‘Ik heb een 8baan’ overhandigd. Daarnaast zullen diverse opdrachtgevers items uit de webshop ontvangen.

Ook zullen er heuse meet & greets met oprichters Cécile en Noor worden verloot onder elke 8ste klant in de webshop.

Bij succes zal er samenwerking worden gezocht met bedrijven als Action en Blokker zodat Copper8 nog meer bekendheid gaat genieten onder de consument.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten