E-Learning Circulair Inkopen: 10 uur aan kennis voor iedereen beschikbaar

op 07 december 2020

Tegenwoordig wordt het steeds makkelijker om kennis breed te verspreiden en toegankelijk te maken. Een mooie kans dus om nog meer mensen mee te nemen in de wereld van de circulaire economie en vooral te laten zien hoe we dit kunnen bereiken.

In opdracht van PIANOo ontwikkelden Hendrik de Vries en Godard Croon vanuit deze gedachte de e-learning circulair inkopen. Zij bundelden al hun ervaring en inzichten van de afgelopen jaren in een online leertool, en voorzien je zo van de praktische handvatten waarmee je binnen jouw eigen organisatie aan de slag kunt met duurzaam en circulair inkopen.

Deze gratis cursus bestaat uit 21 modules, waarin alle relevante onderwerpen aan bod komen en extra verduidelijkt worden met twee praktijk cases. Je krijgt toegang tot uitgebreide achtergrondinformatie, in de vorm van links, boeken, artikelen en interviews. Aan het einde van modules kun je je kennis testen met een quiz.

De e-learning is gebaseerd op de Wegwijzer Circulair Inkopen die in 2013 leidde tot de Green Deal Circulair Inkopen. Een kennisplatform van publieke en private partijen dat heeft bijgedragen aan verspreiding van opgedane ervaringen in circulaire inkoopprojecten. Deze projecten vertegenwoordigden gezamenlijk een waarde van zo’n EUR 300 miljoen.

Ben jij ook klaar om verder te leren? Klik dan hier om je gratis in te schrijven!

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief