Tijs van Bussel

Consultant

Tijs wordt sterk gedreven door hoe we de wereld om ons heen een stukje duurzamer kunnen maken. Altijd vanuit de vragen ‘wat kan wel?’ en ‘hoe komen we samen een stapje verder?’. Daarbij gelooft hij in de kracht van mensen samenbrengen en verbinden. Want alleen samen gaan we de wereld mooier achterlaten dan we haar aantroffen!

Vrienden omschrijven Tijs als nieuwsgierig, betrokken en enthousiast. Een creatieve verbinder die altijd denkt in mogelijkheden en andere daarvoor weet te enthousiasmeren. Precies wat we nodig hebben om iedereen aan boord te krijgen voor het versnellen van de circulaire economie.

Inspirerende voorbeelden van hoe het wél kan geven hem veel energie, net als nieuwe dingen ontdekken en sporten in de natuur. Na een lange werkdag waait hij dan ook graag uit op zijn skeelers, mountainbike of trailschoenen. Maar het allerliefst wandelt hij door de bergen, waar het net als bij duurzame transities altijd een verrassing is wat je om de volgende hoek gaat tegenkomen. Maar geen berg te hoog om samen te bedwingen!