Zomerse leeslijst 2021

op 08 augustus 2021

Tot nu toe was het weer een beetje wisselvallig, maar het is toch echt zomer! Voor veel mensen betekent dat iets meer rust op de werkvloer en in de inbox. Hopelijk heb jij ook meer tijd en gelegenheid om jezelf te verliezen in wat informatief lees- en luisterwerk. Met die gedachte hebben we hieronder weer de meest actuele tips verzameld, voor verschillende gelegenheden geschikt.

Een paar minuten
Heb je net je tent opgezet en wil je nu even zitten en uitrusten? Of staat er een lange rij bij je favoriete take-away koffietent? Hier zijn wat artikelen die je in een paar minuten kunt lezen.

 

Een paar uur:
Heb je een lome middag op het strand of zit je in de tuin, en je wil je eens iets uitgebreider te verdiepen in de complexiteit van duurzaamheid. Hieronder een aantal artikelen die je in een middag kunt lezen:

Een paar dagen:
Weekje aan het kamperen in ‘the middle of nowhere’ of heb je een lange meerdaagse treinreis voor de boeg en je e-reader bij de hand? Hieronder wat boekentips voor als je een paar dagen de tijd hebt.

Podcasts
Podcasts werden dit jaar populairder dan ooit. Ook nu we ons niet meer hoeven te beperken tot het gebruikelijke rondje door de buurt, blijft de podcast leuk. Dus heb je een lange wandeling, autorit, treinreis of grote schoonmaak voor de boeg? Of gewoonweg geen zin om te lezen? Hieronder wat suggesties voor leerzaam luisterplezier.

We hopen natuurlijk dat deze inspiratie jullie weer hernieuwde energie geeft om na de zomer weer, samen met ons, vol aan de slag te gaan met de transitie naar de circulaire economie

 

 

 

 

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten