Zomerse leeslijst 2023

op 03 augustus 2023

De zomer is er om te vertragen. Juist vanuit rust ontstaan vaak de mooiste voornemens en inspiratie voor de tweede helft van het jaar. Hopelijk heb jij ook iets meer tijd dan normaal voor wat informatief lees- en luisterwerk? Vanuit deze gedachte hebben we, net als voorgaande jaren, weer een Zomerse leeslijst voor je samengesteld. Dit jaar hebben we zelfs een nieuwe categorie toegevoegd: de film.

 

Een paar minuten

Heb je jezelf geïnstalleerd op het strand en kan je even liggen voordat iemand je uitdaagt voor een potje ‘jeu de boules’? Of zit je op een internationaal treinstation te wachten tot je kunt overstappen op de volgende trein? Als je er een leerzaam of inspirerend moment van wil maken dan kun je er één van deze artikelen bij pakken.

Een paar dagen

Is het tijd om lekker helemaal weg te duiken in een boek? Hieronder wat inspirerende tips op een rij. Klap die campingstoel maar uit en laat je vermaken.

Podcasts

Is wandelen helemaal je ding deze zomer? Of ben je onderweg met de trein? Wie weet is één van deze podcasts precies waar je zin in hebt al.

Films/docu’s

Blijft het maar regenen? Niet getreurd! Hieronder wat films die een link hebben met duurzaamheid. Laat je meevoeren door de kracht van verbeelding. Dat kan soms zo maar eens meer inspireren dan het vergroten van feitelijke kennis.

We wensen je een hele fijne zomer en we kijken er naar uit om na alle vakanties weer gezamenlijk verder te werken aan de transitie naar een circulaire economie en een mooie wereld!

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten