Zomerse leeslijst 2022

op 07 augustus 2022

Stroomt jouw inbox nog steeds vol of is de zomerstilte nu echt aangebroken? Hoe dan ook, we hopen dat je deze zomer de rust hebt om af en toe wat extra verdieping op te zoeken en je te laten inspireren met nieuwe kennis. Vanuit deze gedachte hebben we ook dit jaar weer onze Zomerse leeslijst samengesteld en onderverdeeld naar verwachte leestijd.

Een paar minuten

Heb je een kleine break in je achtertuin of moet je even wachten tot je reisgezelschap ook klaar is om naar het strand te gaan? Hieronder een aantal artikelen voor wat snelle inzichten.

Een paar uur

Lig je in de slaapcoupé van een nachttrein maar kun je niet slapen? Of lig je op het strand met nog een lome warme middag voor de boeg? Dit artikel is net wat langer, en wat ons betreft een must-read:

Een paar dagen

Is het eindelijk tijd voor die meerdaagse rendez-vous met je hangmat, strandstoel of gewoon je allerlekkerste eigen bank? Hieronder een paar boeken om erbij te pakken:

Podcasts:

Sta je in de keuken om een picknick voor te bereiden of ben je lekker aan het tuinieren? Zet er een podcast bij aan en je hebt dubbel winst!

We wensen je een hele fijne zomer en we kijken er naar uit om na alle vakanties weer gezamenlijk verder te werken aan de transitie naar een circulaire economie en een gezondere toekomst!

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten