Copper8 is 8 jaar!

op 07 maart 2021

Wij zijn vandaag jarig, een bijzondere verjaardag welteverstaan, omdat we vandaag 8 jaar geleden zijn begonnen. En je hoeft ons niet goed te kennen om te weten dat wij wel iets hebben met het mooie cijfer 8…

Het liefste hadden wij natuurlijk een feest gegeven – een feest waarin we konden terugblikken op wat we bereikt hebben in de afgelopen 8 jaar, maar vooral ook vooruit kijkend naar wat we allemaal nog kunnen en zelfs moeten doen om die mooie toekomst realiteit te maken. Met elkaar dromen. Verbindingen leggen tussen mensen die elkaar nog niet kennen maar moeten kennen. Het is immers inspiratie die ons drijft, en die inspiratie ontstaat vaak in die toevallige ontmoetingen.

Wie jarig is trakteert, en daarom hebben wij een alternatieve manier gevonden om dat te doen en toch een beetje inspiratie mee te geven. We geven je vandaag 8 documentaire tips die voor ons een speciale betekenis hebben en gratis (ja, gratis!) beschikbaar zijn via het toffe duurzame streamingsplatform Waterbear.

Hopelijk biedt dit lijstje niet alleen de nodige inspiratie, maar ook een beetje afleiding in onze huidige realiteit. En nu? Aan jou de oproep om jouw favoriete film op Waterbear te verspreiden in jouw netwerk! Want de kracht van beweging is uiteindelijk wat die mooie duurzame toekomst realiteit kan maken.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten