Vacature: Strategisch consultant

op 15 mei 2019

Wie ben jij?
Wij zijn voor de versterking van ons team op zoek naar consultant, bij voorkeur met 1-2 jaar (werk)ervaring als strategisch adviseur. Iemand die een kei is in het bouwen van business cases en vanuit strategisch perspectief mee wil denken en werken aan de transitie van organisaties om te werken binnen de circulaire economie. Een innovatieve geest met een praktische inslag die graag wil bijdragen aan duurzame doorbraken. Ben jij ondernemend en enthousiast, gedreven en doelgericht, en overtuigd dat idealisme gepaard gaat met realisme? Wil je meebouwen aan de circulaire economie? Kun jij meer dan vijf vinkjes zetten op de onderstaande lijst dan zijn wij op zoek naar jou:

Wie zijn wij?
Copper8 is een van de pioniers op het vlak van de circulaire economie in Nederland. Bij gebrek aan een beter woord zijn wij een adviesbureau met een aanstekelijke passie voor het bouwen van een betere wereld. Wij realiseren vooraanstaande circulaire projecten en –initiatieven in de bouw- en maakindustrie (bijv. elektronica, meubilair, textiel). Vanuit de overtuiging dat een betere wereld begint bij het stellen van een betere vraag begeleiden wij vaak inkooptrajecten waarbij de vraag sectoren uitdaagt om op een andere manier na te denken over hun product en productieproces. Wij zijn uitgegroeid tot dé expert op het vlak van circulair inkopen in Nederland.

Wij benaderen de circulaire economie vanuit het perspectief van samenwerking, waarbij wij samenwerkingsverbanden initiëren, business cases en modellen bouwen, en incentives vastleggen voor langdurige samenwerking. Wij streven naar impact.

Als bureau willen wij ook zelf het goede voorbeeld geven. Ons organisatie- en bedrijfsmodel laat zien dat óók het traditionele model van de adviesbranche om moet als we écht willen toewerken naar de circulaire economie. Wij verleggen hierin telkens onze eigen grenzen en blijven experimenteren. Voor deze inspanningen behoren wij al twee jaar tot de beste 10% van de wereldwijde beweging van B-Corps.

Still a match… wat dan?
Bij ons ga je aan de slag als consultant en zal je op meerdere projecten worden ingezet. Je bent dus ook in meerdere teams actief waardoor je je breed kan ontwikkelen ‘on the job’. Wij verwachten dat je eigen verantwoordelijkheid voelt en neemt binnen de projecten en dat je samen met je team bijzondere icoonprojecten neerzet. Je krijgt bij ons de ruimte om eigen ideeën en proposities uit te werken en om mee te bouwen aan onze organisatie.

En nu?
Is bovenstaande een profielschets van jou en ga je de uitdaging graag aan, dan horen wij graag van jou. Stuur dan je CV, je cijferlijst van je studie en een motivatiebrief naar info@copper8.com t.a.v. Ilse Klaasse Bos voor vrijdag 7 juni middernacht. We organiseren op 13 juni as. kennismakingsborrel wat tevens dient als eerste ronde. We willen je vragen om hier alvast rekening mee te houden. Bij voldoende match ontvang je zo snel mogelijk een uitnodiging hiervoor. De vervolgprocedure bestaat uit drie gespreksrondes. We horen graag van je!

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten