Week van de Circulaire Economie: welke workshops volgen de Copper8 collega’s zelf?

Door Rose,
op 07 januari 2021

De afgelopen jaren stond onze eerste blog van het jaar in het teken van onze Groene Voornemens. Dit jaar hopen we jullie te inspireren op een andere manier, en wel met verschillende voorbeelden van ons gemeenschappelijke voornemen om te blijven leren en ontwikkelen. Op onze website staat: ‘Een betere wereld begint bij het stellen van een betere vraag’. Maar wij weten ook: voor het stellen van goede vragen heb je goede informatie nodig!

Week van de Circulaire Economie: een mooie kans om te leren!

Traditiegetrouw is de eerste week van februari de Week van de Circulaire Economie. Een week die in het teken staat van kennis delen over de circulaire economie. Hiervoor worden events georganiseerd vanuit het hele land. Een mooie kans dus om ons goede voornemen in praktijk te brengen. Want naast dat veel van de Copper8-collega’s zelf actief een bijdrage leveren aan de week van de CE en hun kennis verspreiden via online activiteiten, grijpen we deze week ook aan om te leren van anderen. Samen kom je verder!

Veel van de evenementen zijn online, dit maakt het nog gemakkelijker om inspiratie en kennis op te doen. Wil jij dit ook, maar weet je niet waar je mee moet beginnen? Een aantal teamleden van Copper8 vertelt waar zij zich voor inschrijven en waarom. Wie weet, kom je zo op een idee!

Hopelijk ben je ook geïnspireerd geraakt om na te denken over hoe je je kennis kan vergroten, zodat we samen kunnen bijdragen aan een betere wereld! Namens Copper8 wensen we iedereen een leerzaam 2021!

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten