Sybren Bosch: van ondernemend naar mee ondernemen!

op 01 november 2021

Toen Copper8 zo’n 9 jaar geleden in de steigers werd gezet hadden wij een eigenzinnig idee over het business model. Wat ons betreft deden we het ‘echt anders dan anders’. Samen ondernemen is een van de begrippen die een centrale plek kreeg in ons model. Na een paar jaar leren en aan elkaar snuffelen komt de mogelijkheid om ook écht de stap te zetten naar samen ondernemen.

We vinden het ontzettend tof dat Sybren dan ook ‘ja’ heeft gezegd en vanaf 1 november naast zijn informele ondernemerschap ook formeel mede-ondernemer in Copper8 is.

We kunnen ons eigenlijk niet voorstellen dat je Sybren nog niet kent. Want los van het feit dat hij in elk gezelschap met zijn lengte goed zichtbaar is, bouwt hij al jaren mee aan Copper8. Zo verdiepte hij zich in de metaalvraag die nodig is voor onze energietransitie; organiseert hij al jaren het circulaire programma van Springtij; trok hij het Actieteam Circulair Inkopen voor CB’23; is hij betrokken bij de City Deal Conceptueel en Circulair Bouwen; en trainde hij vier jaar lang inkopers in de Circulair Inkopen Academy. En voor wie denkt dat de week dan voorbij is, heeft het mis. Want naast dat is Sybren scheidsrechter, fanatiek wielrenner, liep hij 4 jaar lang rond bij de RLi en is hij bestuurslid bij de Jimmy Nelson Foundation.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten