Copper8 bouwt nieuw circulair kantoor!

op 01 april 2022

 

Na bijna twee jaar thuiswerken pakt Copper8 groots uit om de terugkeer naar de normale wereld te vieren: een nieuw circulair kantoor op de Zuidas! Om als impactvol consultancybedrijf ‘the next step’ te zetten, wil Copper8 zich naast de grote concurrenten nestelen. Daar hoort uiteraard een bijpassend circulair kantoor bij.

“Eigenlijk konden we niet meer achterblijven in de concurrentiestrijd met ‘The Big Four’. In de coronatijd hebben we veel geld kunnen besparen, efficiënt kunnen werken en veel geld verdiend om deze droom eindelijk te verwezenlijken”, aldus projectmanager Rigo Reus.

Het nieuwe kantoor gaat veel fantastische features bevatten, vooral circulair uiteraard. Een klein tipje van de sluier:

Het nieuwe kantoor, wat voorlopig de naam ‘De urenfabriek’ draagt, wordt een waar ‘fun-office’, aldus een dolenthousiaste Reus. Hij geeft aan dat dit kantoor ‘thuis’ bijna overbodig maakt aangezien er een opvang voor kinderen zal worden ingebouwd en er ook overnacht kan worden.

Impact maken was nog nooit zo leuk, effectief en gezellig!

Concullega’s van Copper8 reageren enthousiast. Senior Manager Constant Harken van TBTHI (Too Big To Have Impact): “Zoals we inmiddels van ze gewend zijn, blijft Copper8 ons verrassen met hun innovativiteit en lef en lopen ze ook met dit kantoor weer ver voor de troepen uit. Hiermee wordt ook voor ons de lat weer flink wat hoger gelegd voor ons eerstvolgende nieuwe kantoor, hulde!”

Naar verwachting wordt het kantoor begin 2024 in gebruik genomen.

 

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten