Circulair bouwen

Circulair bouwen

Copper8 ondersteunt graag bij ambitieuze bouwprojecten. We vangen de ambities, organiseren samenwerkingen, ontwikkelen financiële modellen én denken met ontwerpteams mee over circulaire oplossingen.

Wat wij doen

We zijn graag vanaf het begin betrokken bij de vraag van de opdrachtgever. Zo kunnen we samen de ambities formuleren, marktpartijen selecteren en samenwerking stimuleren. En bij voorkeur borgen we gelijk de ambities in een financieel model. Daarnaast denken we mee met ontwerpteams over circulaire oplossingen. Hoe we dat doen? Door vanuit het circulaire perspectief alternatieven aan te dragen. Ons uitgangspunt bij circulaire bouwprojecten is altijd dat deze herhaalbaar en schaalbaar zijn. Elke betrokken partij moet er financieel op vooruit gaan én er moet een bruto duurzaamheidswinst zijn.

Onze ervaring

Wij stonden aan de wieg van Stadstuin Overtoom, het eerste circulaire woningbouwproject van Nederland. Sindsdien hebben wij in de bouw diverse iconische projecten begeleid, zoals Alliander Duiven, Alliander Bellevue, het circulaire kantoor van RHDHV in Amsterdam, het Voedingscentrum en QO Hotel in Amsterdam.

Projecten

Wil je meer weten over onze diensten? Mail ons.

Abonneer u op onze nieuwsbrief